Гледай Качи видео
Търсене    329 гледанияСтарши треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че не може да не е доволен от играта на своя отбор след равенството срещу Лудогорец.
„Получи се един динамичен и агресивен мач и от двата отбора. И двата отбора са доста сериозни за българското първенство. Настроението, което бе по трибуните по някакъв начин стимулира футболистите да се раздадат. Липсваше ни определено гол. Създадохме нужните ситуации, но не ги реализирахме“, коментира Стоев.
„Не мога да не съм доволен от нашата 300 хилядна селекция срещу тяхната 6 милионна. Ние през цялото време желаехме победата. Ние се стремяхме да контролираме мача, което е похвално. Такива мачове ни трябват. Ако има още 7-8 такива отбора, българското първенство ще бъде на друго ниво“, добави треньорът на Левски.
„Липсваха головете, но това не прави качеството на мача по-малко. Аз съм доволен от отбора. Ние по никакъв начин не може да се сравняваме с Лудогорец финансово. Това е истината. Ние нямаме все още тези финансови лостове да ги достигнем, но се стремим да се доближим до тях. До голяма степен игрово се приближаваме до тях. Трябва ни по-голяма увереност и самочувствие. И това се постига в такива мачове

И ти можеш да напишеш коментар за това клипче!
Направи си регистрация при нас! Отнема само една минутка. Не е толкова трудно. :)от: a7io
общо: 17585 видео
на: 24.04.2016 г.
Коментари: 0
Гласували: 0
Спорт
Добавен в любими: 0

Предложи на редактора Докладвайте клипа

Колекции