Гледай Добави
Търсене    Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев коментира подробно какво се е коментирало на срещата с представителите на клубовете за новия формат на А група. Той сподели на какъв вариант са се спрели тимовете от елита.
Колев говори още и каква е възможността ЦСКА да участва през новия сезон в първата дивизия след предложения план миналата седмица, включващ още тимовете на Чавдар Етрополе, София 2010 и Литекс.
Ето какво сподели Колев:
"Клубовете са разделени на три групи, с оглед на целите им, на базата на анализите на холандската компания, която е наш партньор. Днес проведохме вече среща с клубовете, които играят в Б група, а току-що завършихме срещата с клубовете, които са така наречените „грандове” – водещите отбори, които се интересуват от шампионската титла и местата в Лига Европа."
"ЦСКА са поканени в тази група на базата на анализа на холандската компания, който се основава на спортната сила на всеки отбор, исторически традиции, финансиране и потенциал за развитие, в зависимост от региона, в който се развива всеки клуб. За всички е ясно, че мястото на ЦСКА е в тази група. Основната задача беше да п

И ти можеш да напишеш коментар за това клипче!
Направи си регистрация при нас. Отнема само една минутка! :)
 

24.05.2016 г.
Добавен в любими: 0