Гледай Качи видео
Търсене    340 гледанияБившият футболист на Левски Владимир Гаджев коментира настоящата ситуация в родния футбол и намеренията за създаване на нов формат на А група, както и възможността в него участие да вземе ЦСКА. Халфът, който в момента играе за Ковънтри, изрази мнение, че не бива да се правят компромиси.

Гаджев говори и за доскорошния си тим, както и за предстоящия съперник на „сините“ в Лига Европа – Марибор.

„Забавляваме се. Виждате, че времето е горещо, но когато това ти доставя удоволствие – няма значение дали е топло, или студено“, започна Гаджев, който игра в аматьорски турнир в София.

„Сега като се върна ще видя дали всичко е наред. Изкарах пет седмици, в които се готвех най-вече ментално и физически. Имах възможност и да поиграя, но не бях готов за постоянни изяви. Надявам се от новия сезон да имам повече мачове“, добави бившият играч на Левски.

„Нека да видим окончателно какво ще се случи с Brexit. Надявам се във Великобритания да преосмислят рефередума и гласуването. Ще е неприятно, ако се стигне до това. Но все пак нещата няма да се случат в близко бъдеще, а аз имам договор за годин

И ти можеш да напишеш коментар за това клипче!
Направи си регистрация при нас! Отнема само една минутка. Не е толкова трудно. :)от: a7io
общо: 17152 видео
на: 25.06.2016 г.
Коментари: 0
Гласували: 0
Спорт
Добавен в любими: 0

Предложи на редактора Докладвайте клипа

Колекции