Гледай Добави
Търсене    Три двойки ще преминат през тежки изпитания в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ”, които NOVA ще излъчи във вторник, сряда, четвъртък и петък от 22.00 ч. Пътищата на двама души окончателно ще се разделят, а предателство и изневяра ще разклатят други две двойки в риалити сериала.

Появата на малко момиченце ще изостри отношенията между Митко и Надя и ще постави на дневен ред въпроса готови ли са двамата да бъдат истинско семейство и да поемат грижите за едно дете.

Трудности предстоят и за Боби и Лили, които ще осъзнаят, че мечтите им са прекалено различни. Ще успеят ли да съхранят връзката си или ще се откажат да се напасват? Рая, Дани и Галя най-накрая ще поставят картите на масата. Тримата ще си кажат тежки истини и ще си отправят още по-тежки обвинения.

И докато някои се борят за любовта си, забавният тандем в квартирата – Коко и Митко, ще влезе в яростна битка за нов автомобил. Изкушаващата награда ще ги изправи в серия от комични състезания, а съдия в оспорваното състезание ще бъде най-новото и не по-малко щуро попълнение в квартирата – братовчедът на София – Миро. Играта между двамата прият

И ти можеш да напишеш коментар за това клипче!
Направи си регистрация при нас. Отнема само една минутка! :)
 

29.06.2016 г.
Добавен в любими: 0