Гледай Добави
Търсене    

Бивш национал откровено за Левски, ЦСКА, Лудогорец и националния

Бившият национал и легенда на Славия Петър Александров даде откровено интервю за предаването на DIEMA SPORТ „Домът на футбола“. Специалистът, който в момента работи в Швейцария, говори за Левски, ЦСКА, Лудогорец, за националния отбор, като засегна и още теми, свързани с българския футбол.
„Гледам много мачове. Старяя се почти всичко да следя. Но съм доста песимистично настроен тази година. Така тръгна шампионатът. Много отбори не играят на собствените си терени, има малко публика. Не е това, което се очаква да се подобрява, което се говори преди всеки нов шампионат и затова съм доста недоволен“, започна Петър Александров.
„Естествено, че искрица надежда дава представянето на Лудогорец. Става дума за евротурнирите. Ето сега продължиха в Лига Европа. В първенството също. Това не е добре и за тях не е добре. Като знаем от къде тръгна Лудогорец. Това е едно чудо И трябва да свалим шапка на техните ръководители. Миналата година се засякох с тях в Белек, говорих с Дермеджиев, когото познавам добре. Там се работи много професионално. В България бързо се зачеркват нещата. Целият им щаб работи много добре. А къде са в Европа – те са може би между 30-те най-добре.
видео бгфутбол първалига футолсвят петъралександров

Коментари (0)

Влез в профила си или се регистрирай, за да коментираш.
 
25.01.2017 г.
Категории: Спорт
Добавено в любими: 0