Гледай Добави
Търсене    Ураганът от емоции владееше ригор Димитров след спечеления финал на Мастърса в Лондон. Минути след като вдигна трофея след боя над Давид Гофен, Гришо благодари на щаба си, на родителите си и на половинката си Никол Шерцингер. Първата ракета на България и нов световен номер 3 не пропусна и феновете си, които бяха неотлъчно до него и развяваха трикольора.
За първи път от 1998 година дебютант печели финалния Мастърс. Григор го направи по безапелационен начин – без загуба по пътя към върха.
„Искаше ми се да мога да опиша емоциите. Това бяха невероятни две седмици. За мен е чест да съм тук. Това са най-добрите ми седмици до сега. Поздравления към Давид. Той е невероятен човек, Поздрави за него и отбора му за невероятния резултат. Той е чудесен игра. За мен бе чест да играем заедно на централния корт. Предполагам, че ще се видим отново и ще тренираме на почивката.
„Благодарности към моя щаб, те са невероятни. Благодарности към мама и татко. И благодаря на моята приятелка Никол. Тя не бе в залата, но играе важна роля. Страхотно бе да съм тук, да спечеля. Благодаря и на феновете за подкрепата, за българските флагове. Благодарности към спонсорите, к

И ти можеш да напишеш коментар за това клипче!
Направи си регистрация при нас. Отнема само една минутка! :)
 

20.11.2017 г.
Добавен в любими: 0