Гледай Добави
Търсене    Бившият капитан и спортен директор на Левски Христо Йовов коментира процесите, които се случват в „синия“ клуб напоследък. Както е известно, преди известно време бяха хвърлени куп оставки на ръководни фактори на „Георги Аспарухов“, а малко преди това за старши треньор бе назначен сръбският специалист Люпко Петрович.

„При всички привърженици на Левски я има надеждата за добро представяне. Разбира се, отново има доста промени, които ще видим дали са за добро. Сега е много рано да се съди, да се дават някакви крайни оценки. На мен единствено ми прави впечатление, че отговорността се размива и в крайна сметка да не се окаже, че няма да има виновен… или кой ще е „виновният” за добрите успехи”, сподели Йовов.

Бившият национал на България взе отношение и по темата с ЦСКА: Без да съм запознат в детайли с нещата, които се случват в този клуб, се вижда и с просто око, че нещо не е редно там и смятам, че всичките тези машинации, които се случват, единствено заблуждават привържениците на ЦСКА и привържениците на футбола. Аз винаги съм казвал, че предпочитам да има едно “вечно дерби” и една силна А група, за да има конкуренция и за да се раж

И ти можеш да напишеш коментар за това клипче!
Направи си регистрация при нас. Отнема само една минутка! :)
 

26.06.2016 г.
Добавен в любими: 0